Betalen

Wij bieden de onderstaande betalingsmogelijkheden aan:

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ANB AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Vooraf via overschrijving

U maakt het verschuldigde bedrag over op onze bankrekening NL45RABO0155503146 t.n.v. Emtri met het bestelnummer als referentie. Zodra het bedrag op onze bankrekening staat en de bestel, verzenden wij de bestelling.

Rembours

Zodra de bestelling binnen is sturen wij de bestelling op. Je rekent de bestelling contant af met de bezorger (PostNL).Voor bestellingen die worden gedaan vanaf een buitenlands adres is het niet mogelijk om onder rembours te verzenden. De verzendkosten staan vermeld bij aflevering van je bestelling.

Bancontact / MisterCash           

Populaire betaalmethode in België, Beveiligd met een 3-D Secure elektronische  handtekening.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor www.schroefset-triple-s.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.schroefset-triple-s.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent je al bekend bij AfterPay kan je betalen tot een bedrag van € 500.Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Zelf afhalen

Je kan de bestelling zelf ophalen en contant betalen bij ons ophaalpunt te Den Haag.  Zodra de bestelling binnen is, nemen wij contact op wanneer je de bestelling kunt afhalen.